KONFERENCE S HEJNÉHO METODOU - DÍLNA PRO RODIČE

Není akreditováno MŠMT.
Přihlašování možné v detailu semináře. 

Hodinová dotace: 2 x 45 min.

Přihlásit se na kurz

DATUM A MÍSTO

19. 11. 2022, 10:00 - 11:30
Základní škola Klatovy, Tolstého 765, 339 01 Klatovy
další termíny

CENA PRO JEDNOTLIVCE

0 Kč (vč. 0 % DPH)

Na tento seminář se již není možné přihlásit (přihlašování ukončeno)
Storno podmínky


PŘIHLÁŠKY ZDE

Konference v Klatovech proběhne po několikaleté pauze a je určena všem učitelům nejen z okolí tohoto krásného města. Věříme, že se potkáme s účastníky ze všech koutů. Akce je určena milovníkům Hejného metody, ale i těm, kdo se o metodu začínají zajímat (a to z nejrůznějších důvodů). Část programu je určena i těm, kdo podle Hejného metody neučí a nemají to ani v plánu. Minimálně během přestávek u dobré kávy se setkáme napříč skupinami, abychom se vzájemně obohatili a inspirovali. Hlavním tématem setkání bude výuka matematiky, ale pozornost budeme věnovat i dalším, aktuálním tématům, které hýbou životem škol. A právě aktuálnost se schovává pod slovem „Současnost“. Toto slovo je nejen v názvu jednodenní vzdělávací akce. Hlavně bude celou akci doprovázet a provazovat jednotlivé dílny i skupiny.

Program celé akce je opět rozdělen do několika skupin dle zaměření, ale i úrovně. V rámci setkání nabízíme i dílnu určenou rodičům. Novinkou jsou dvě dopolední dílny, které jsou určeny pro ty nejdůležitější, pro děti. Podrobnosti najdete u anotací jednotlivých skupin.
Pokud byste potřebovali více informací, nebo pokud máte jakékoliv dotazy (program, doprava, parkování…) ozvěte se: [email protected]. Na všechny se velmi těšíme!

Skupina Dílna pro rodiče (90min)
Tato speciální skupina má program o délce 90 minut a je určena všem rodičům, kteří mají ideálně alespoň jednu otázku související s Hejného metodou. Na dílně bude přítomen lektor pro MŠ, 1. stupeň ZŠ i 2: stupeň ZŠ. Rodiče se díky vlastnímu prožitku seznámí (nebo si připomenou) s Hejného metodou. Hlavní náplní však bude diskuze a sdílení zkušeností s výukou matematiky.

PŘIHLÁŠKY ZDE

Vstupné dobrovolné - na místě. Tato skupina je pro účastníky bez nároku na osvědčení za absolvování.

PODROBNÝ PROGRAM A DALŠÍ INFORMACI BUDOU UVENY POZDĚJI, PODLE NAPLNĚNÍ SKUPIN. DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ.



 

Cena se skládá z:

Ubytování: nezajišťujeme
Storno podmínky naleznete zde